пʼятниця, 03 квітня 2009 20:30

Другий етап цьогорічної "Формули-1" відбудеться в Малайзії

Другий етап цьогорічної "Формули-1" відбудеться в Малайзії
"Згадайте власні відчуття, коли ви знаходитесь у сауні. Саме так ми почуваємося вже на другому колі гонки", – так пілот команди "Ред Булл" Марк Веббер відповів журналістам на питання, що він думає про трасу в Куала-Лумпур.

У неділю пілоти мають проїхати 56 кіл на трасі "Сепанг".

Цими вихідними в Малайзії відбудеться другий етап цьогорічного чемпіонату "Формула-1". У неділю пілоти мають проїхати 56 кіл на трасі "Сепанг" загальною довжиною трохи більше трьохсот десяти кілометрів.

За цьогорічним регламентом команди мають лише 10 тестових днів впродовж року. Тож тепер більшість з них використовує вільні практики як можливість доопрацювати болід, і не женуться за швидкістю. Найбільшу дистанцію у п"ятницю проїхали пілоти "Феррарі", і цьому не завадили проблеми з антипожежною системою на боліді Кімі Ряйкконена. Саме пілоти "червоної стайні" за підсумками двох практик були найшвидшими цього дня: Кімі Ряйкконен – перший, Фелліпе Масса – другий. Себастьян Феттель за кермом "Ред Булла" став єдиним гонщиком, окрім пілотів "Феррарі", який виїхав з хвилини 36-ти секунд. Головна ж сенсація цього сезону – команда "БраунДжиПі", показала шостий і сьомий результати. Чинний чемпіон світу – Льюїс Хемільтон з "Макларен Мерседес" – 11-й. До речі, у п"ятницю стало відомо, що спортивного директора "сріблястих стріл" – Дейва Райяна, відсторонили від роботи. Причина – обгін Хемільтона на гран-прі Австралії під жовтими прапорами.

Мегаспорт

Зараз ви читаєте новину «Другий етап цьогорічної "Формули-1" відбудеться в Малайзії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі