четвер, 14 липня 2011 18:02

"Баварія" купила захисника "Манчестер Сіті"

"Баварія" купила захисника "Манчестер Сіті"

Футболіст збірної Німеччини Джером Боатенг перейшов з англійського "Манчестер Сіті" в мюнхенську "Баварію". Клуби вже домовилися про трансфер Боатенга.

Найближчим часом захисник приїде до Мюнхена, пройде медичне обстеження і підпише з "Баварією" контракт на чотири роки, повідомляє Associated Press.

За взаємною домовленістю клубів трансферна вартість Боатенга не розголошується. Про умови особистого контракту гравця з "Баварією" також нічого невідомо.

Спортивний директор німецького клубу Крістіан Нерлінгер зазначив, що придбати Боатенга хотів головний тренер команди Юпп Хайнкес. За словами голови ради директорів "Баварії" Карла-Хайнца Румменігге, переговори з "Манчестер Сіті" були довгими та напруженими.

За "Манчестер Сіті" Боатенг відіграв один сезон і виграв Кубок Англії. Раніше він виступав за "Гамбург" і "Герту". За збірну Німеччини захисник грає з 2009 року. У 2010 році він став володарем бронзової медалі на чемпіонаті світу в ПАР.

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" купила захисника "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі