пʼятниця, 17 січня 2014 12:59

"Барселона" втратила Неймара на три тижні

Нападник іспанського футбольного клубу "Барселона" бразилець Неймар залишиться поза грою на три тижні через травму гомілкостопа, яку він отримав у матчі-відповіді 1/8 фіналу Кубка Іспанії з "Хетафе". Про це пише іспанське видання El Mundo Deportivo. Неймар отримав пошкодження у середині першого тайму, намагаючись виконати передачу у штрафний майданик.

Як відзначає видання, поки є тільки попередні дані про терміни відновлення форварда. Якщо вони виявляться точними, Неймар встигне повернутися на поле до матчів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з англійським "Манчестер Сіті" (перша гра з цим клубом відбудеться 18 лютого, матч-відповідь - 12 березня).

Найближчим часом на "Барселону" чекають матчі чемпіонату Іспанії з "Леванте" (19 січня), "Малагою" (27 січня), "Валенсією" (2 лютого) і "Севільєю" (9 лютого). Поки каталонський клуб лідирує у першості країни - на рахунку "Барселони" 50 очок у 19 матчах. Стільки ж у мадридського "Атлетико", у мадридського "Реала", який займає третє місце, - 47 очок.

Неймар у чемпіонаті Іспанії сезону-2013/14 провів за "Барселону" 16 матчів і забив у них шість м'ячів. В іспанський клуб він перейшов влітку 2013 року з бразильського "Сантоса" за 50 мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" втратила Неймара на три тижні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі