субота, 22 грудня 2012 14:03

"Барселона" лідирує в Європі за рівнем середньої зарплати футболістів

"Барселона" лідирує в Європі за рівнем середньої зарплати футболістів
Футболісти "Барселони" заробляють в середньому 6,5 млн євро в рік. Фото: reuters.com

Іспанська "Барселона" лідирує в списку клубів за середнім заробітком футболістів. Статистика велася серед провідних чемпіонатах Європи - Іспанії, Англії, Німеччини та Італії.

Керівництво каталонського клубу в середньому виплачує своїм гравцям по 6,46 млн євро в рік. На другому місці за цим показником знаходиться мадридський "Реал" - 5,8 млн євро, повідомляє ИТАР-ТАСС із посиланням на спортивне агентство "Спортинг Інтеллігенс", яке проводило дослідження середнього заробітку гравців у різних командах.

До першої десятки команд Старого Світу потрапили англійські "Манчестер Сіті" і "Челсі", італійські "Мілан" та "Інтернаціонале", а також німецька "Баварія".

Серед футболістів, за версією Forbes, найбільше заробляють англієць Девід Бекхем і півзахисник мадридського "Реала" португалець Кріштіану Роналду. Триразовий володар "Золотого м'яча" форвард "Барселони" аргентинець Ліонель Мессі, як не дивно, опинився лише на 11-му рядку в рейтингу Forbes - з річним доходом близько 33 мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" лідирує в Європі за рівнем середньої зарплати футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі