четвер, 20 грудня 2012 10:29

"Барселона" знайшла тимчасову заміну Віланові

"Барселона" знайшла тимчасову заміну Віланові
Роура замінить Віланова, поки той на лікарняному. Фото: globallookpress.com

Виконуючим обов'язки головного тренера "Барселони" призначений Хорді Роура. Про це повідомляє офіційний сайт команди.

45-річний Роура буде заміщати на цій посаді Тіто Віланову, на якого 20 грудня чекає операція з приводу рецидиву пухлини привушної слинної залози. Потім протягом шести тижнів Віланова буде проходити курс хіміотерапії.

У 2012 році каталонцям доведеться провести один матч. 22 грудня "Барселона" в рамках чемпіонату Іспанії проведе гостьову гру з "Вальядолідом". У цій грі каталонцями буде керувати Роура, який входить в тренерський штаб Віланови.

Роура, який виступав на позиції півзахисника, є вихованцем "Барселони". Перший матч за основу він провів у вересні 1988 року. У 1994 році у віці 26 років Роура завершив ігрову кар'єру.

У 1996 році він почав тренерську роботу, тренуючи японський клуб "Йокогама". Потім Роура працював з командами з нижчих іспанських дивізіонів. У 2009 році Роура перейшов на роботу в структури "Барселони", зокрема, він займався збором інформації про суперників команди. У червні 2012 року він увійшов до штабу Віланови, який на посту тренера замінив Пепа Гвардіолу.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" знайшла тимчасову заміну Віланові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі