субота, 08 грудня 2012 13:40

Футболісти "Барселони" хочуть уникнути зустрічі з "Шахтарем" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Футболісти "Барселони" хочуть уникнути зустрічі з "Шахтарем" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів пройде 20 грудня ФОТО: man.tochka.net

Донецький "Шахтар" - найбільш небажаний суперник для іспанської "Барселони" на стадії 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Як стверджує видання El Mundo Deportivo, саме проти української команди найменш всього бажають грати футболісти каталонського клубу.

Як і передбачалося, відразу після закінчення групової стадії ЛЧ і напередодні жеребкування плей-офф, яке відбудеться 20 грудня, у таборі "Барселони" почали гадати над тим, з ким же зіграє команда в першому раунді матчів на виліт і хто з потенційних опонентів є найбільш прийнятним варіантом. Серед можливих суперників команди Тіто Віланови всього п'ять клубів: лондонський "Арсенал", стамбульський "Глатасарай", португальський "Порту", італійський "Мілан" і донецький "Шахтар".

За опитуванням видання, найбільше голосів гравців "Барси" зібрав колектив з Туреччини. Саме "Галатасарай" бачиться іспанським гравцям найбільш прохідним суперником. Деякі більше схиляються до варіантів з "Міланом" і "Арсенал", позитивний досвід протистоянь з якими є у "Барселони". Не горять бажанням каталонці зустрічатися з "Порту". "Дракони" є однією з найстабільніших команд континенту і чудово грають з м'ячем.

Але найбільш небажаним і грізним суперником для гравці "Барселони" називають "Шахтар". Український клуб в нинішньому сезоні демонструє фантастичні результати, вигравши 17 з 18 поєдинків внутрішньої першості, а в Лізі чемпіонів залишивши за бортом чинного володаря трофею "Челсі". Команда Мірчі Луческу показує іскрометний футбол, а крім того, в лютому в Донецьку напевно будуть не дуже приємні і звичні для "Барселони" погодні умови, що створить додаткові труднощі іспанській команді.

Нагадаємо, донецький "Шахтар", програвши у вівторок туринському "Ювентусу", зайняв друге місце в групі Е, і тепер його суперником по 1/8 фіналу ЛЧ може стати один з футбольних грандів Європи.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Барселони" хочуть уникнути зустрічі з "Шахтарем" в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі