середа, 25 вересня 2013 09:22

Банк Коломойського може стати спонсором Об'єднаного чемпіонату

Банк Коломойського може стати спонсором Об'єднаного чемпіонату
Газзаєв намагається переконати ФФУ в необхідності Об'єднаного чемпіонату. Фото: sovsport.ru

Оргкомітет Об'єднаної футбольної ліги (ОФЛ) на чолі з Валерієм Газзаєвим намагається переконати Федерацію футболу України (ФФУ) у вигідності об'єднаного чемпіонату з футболу Росії і України для українського футболу, повідомляє interfax.com.ua.

Питання про доцільність турніру повинна вирішити і українська Прем'єр- ліга. Однак для оргкомітету є принципово важливим переконати національну федерацію.

Газзаєв нагадав, що в Росії з 16 команд вищого дивізіону об'єднаний чемпіонат підтримали 14. За його словами, переговори з Російським футбольним союзом (РФС) тривають, і наступна зустріч запланована на 30 вересня.

Щодо джерел формування бюджету ОФЛ, оцінюваного в один мільярд євро на рік, Газзаєв сказав, що 30-40 % ліга планує отримувати за рахунок продажу медіа-прав, а 60-70 % - від спонсорів. У тому числі 5 % - від титульного спонсора, 30-40 % - від генерального спонсора, 15-20 % - від офіційних спонсорів і 5-10 % від спонсорів/постачальників за категоріями.

У числі передбачуваних спонсорів він назвав російський "Газпром" і, як приклад, український ПриватБанк. У той же час представники оргкомітету відмовилися повідомити, хто ще з потенційних спонсорів проявляє інтерес до об'єднаного чемпіонату, посилаючись на комерційну таємницю.

Нагадаємо, раніше Валерій Газзаєв виступив за ліміт на легіонерів у Об'єднаному чемпіонаті.

Зараз ви читаєте новину «Банк Коломойського може стати спонсором Об'єднаного чемпіонату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі