середа, 05 червня 2013 17:30

"Об'єднаний чемпіонат стартує ближче до 2015 року" - Газзаєв

"Об'єднаний чемпіонат стартує ближче до 2015 року" - Газзаєв
Газзаєв продовжує вірити в успіх об'єднаного чемпіонату. Фото: sovsport.ru

Директор оргкомітету чемпіонату СНД Валерій Газзаєв переконаний, що турнір візьме старт ближче до 2015 року.

Як повідомляє Спорт-Экспресс, посилаючись на корпоративний журнал "Газпрому", Валерій Газзаєв сказав, що чемпіонат підвищить шанси України та Росії виграти Лігу чемпіонів УЄФА.

"Після об'єднання у наших футболістів буде набагато більше мотивацій виграти Лігу чемпіонів. Перше місце в Об'єднаній футбольній лізі посяде команда, яка буде сильнішою за ту, що сьогодні виграє чемпіонат Росії або України. Тому що прохідних матчів практично не залишиться. У кожному турі буде така рубка між найсильнішими", - сказав директор оргкомітету Об'єднаного чемпіонату Валерій Газзаєв.

Планується, що у вищому дивізіоні ОФЛ гратимуть за дев'ять найкращих клубів Російської футбольної прем'єр-ліги і прем'єр-ліги України.

За словами Газзаєва, 18 команд вищого дивізіону ОФЛ зіграють перші матчі в сезоні ближче до 2015 року.

"Реально три команди безпосередньо, а четверта - через кваліфікацію (якщо по рейтингу витягне) зможуть грати в Лізі чемпіонів. Чотири отримають можливість виступити в Лізі Європи. Тобто вісім з 18 наших клубів зможуть грати в цих єврокубках", - вважає Газзаєв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чемпіонат СНД не обговорюватимуть на Виконкомі ФІФА.

Зараз ви читаєте новину «"Об'єднаний чемпіонат стартує ближче до 2015 року" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі