субота, 17 березня 2012 15:49

"Арсенал" на виїзді не втримав перемогу над "Таврією"

"Арсенал" на виїзді не втримав перемогу над "Таврією"

Київський "Арсенал" в рамках 23-го туру української прем'єр-ліги на виїзді на останніх хвилинах матчу з сімферопольською "Таврією" втратив перемогу, зігравши внічию з рахунком 1:1.

Свій гол "каноніри" забили на 18-й хвилині, причому відзначився форвард київської команди Гоменюк, який до цього захищав кольори "Таврії" протягом п'яти сезонів.

Калиниченко затримався в створенні штучного положення поза грою, яке дозволило Гоменюку після закидання в штрафний майданчик "Таврії" без проблем переграти на виході Кахрімана.

На 63-й хвилині Ковпак мав шанс остаточно поховати надії сімферопольської команди, але при виході один на один на ворота гостей нападник пробив прямо у воротаря.

Врятував сімферопольців в цьому матчі нападаючий Фещук, який вийшов на заміну. Він скористався точним пасом Назаренка врозріз захисників і невідпорно пробив по воротах "Арсеналу", зрівнявши рахунок за кілька хвилин до закінчення поєдинку.

Чемпіонат України. Прем'єр-ліга

23-й тур

Таврія (Сімферополь) - Арсенал К (Київ) - 1:1

Голи: Гоменюк, 18 (0:1); Фещук, 86 (1:1).

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" на виїзді не втримав перемогу над "Таврією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі