пʼятниця, 16 вересня 2011 18:27

Ярмоленко став головною трансферною метою "Наполі"

Ярмоленко став головною трансферною метою "Наполі"

Італійський клуб "Наполі" зацікавився фланговим нападаючим київського "Динамо" Андрієм Ярмоленком, повідомляє napolisoccer.net.

Після непоганої гри неаполітанців в Лізі Чемпіонів проти англійського "Манчестер Сіті", спортивний директор італійців Ріккардо Бігон заявив, що клуб почав пошук молодих талановитих гравців.

Але на цей раз селекція "Наполі" змінила курс з латинської Америки на східну Європу. За словами Бігона, головною трансферною метою неаполітанців, є саме Андрій Ярмоленко, причому місцева преса впевнена в тому, що в найближче міжсезоння українець перейде в стан італійського клубу.

Тренерський штаб "Наполі" вражають ігрові дані Андрія, але трохи відлякує ціна, яку київський клуб встановив на свого гравця - 10 мільйонів євро. Але за інформацією, яка є у джерела, якщо "Динамо" не знизить ціну на Ярмоленка, "Наполі" заплатить за нього 10 мільйонів, але не більше того.

Зараз ви читаєте новину «Ярмоленко став головною трансферною метою "Наполі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі