пʼятниця, 09 жовтня 2009 11:15

11 гравців "Сокола" потрапили в лазарет команди

11 гравців "Сокола" потрапили в лазарет команди

Перед сьогоднішньою зустріччю з "Брестом" тренерський штаб "Сокола" не зможе розраховувати на половину гравців основного складу - 11 хокеїстів через травми і хвороби потрапили на лікарняне ліжко.

До Аверкіна, Гунька, Побєдоносцєва і Толкунова, які вже перебувають на лікарняному ліжку, після повернення з Білорусі приєдналися Володимир Алексюк, Артем Гніденко, Євген Пастух, Юрій Д"яченко, Денис Ісаєнко, Ігор Карпенко і Роман Сальников.

Гніденко і Пастух травмувалися, а решта гравців підхопила вірусну інфекцію (з симптомами грипу), яка, схоже, грунтовно засіла в київському колективі. Можливо, що Карпенко і Сальников не без допомоги пігулок візьмуть участь в сьогоднішній зустрічі, але їх кондиції при цьому можуть викликати сумніви.

З екстремальної ситуації, в якій опинився "Сокіл" зважаючи на переповнений лазарет, тренерських штаб "біло-синіх" вийшов шляхом дозаявок. За 24 години до гри, як і вимагає того регламент, кияни в терміновому порядку внесли зміни до складу команди.

"Соколи" дозаявили в "ростер" трьох резервістів: оборонців Артема Неверова (1987), Руслана Свірідова (1988) і форварда Марата Корабчевського (1991).

У минулому сезоні Неверов і Свірідов стали чемпіонами України і навіть провели за "основу" "Сокола" 10 матчів на двох (по 5) у відкритому чемпіонаті Росії (вища ліга). А ось юний Корабчевський шліфував свою майстерність винятково в першості України - 19 матчів (3 голи, 3 передачі).

За матеріалами ХК "Сокіл"

Зараз ви читаєте новину «11 гравців "Сокола" потрапили в лазарет команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі