вівторок, 28 березня 2017 14:06

Сім'я переселенців організовує тематичні свята

  Владлена Чинько з чоловіком організовують свята
Владлена Чинько з чоловіком організовують свята

Переселенка з Горлівки Донеччини Владлена Чинько разом з чоловіком заснували у Харкові власну справу з організації свят.

"Цей бізнес - сімейна династія. З чоловіком познайомилися, коли нам було по 20 років. Виявилося, що його батьки, як і мої, все життя займалися музикою. Нас обох почали долучати до сімейної справи у 15 років. Після весілля заснували власний бізнес з організації свят. Мали клієнтів у 17 містах Донецької області. Коли переїхали до Харкова, знали, що продовжимо тут свою справу. Зареєструвалися як приватні підприємці. Гроші на купівлю техніки отримали завдяки грантовим проектам, зокрема "Новому відліку". Також привезли із собою обладнання, яке мали в Горлівці", - розповідає Gazeta.ua Владлена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти вчать мову під час майстер-класів та приготування страв

Свята організовують залежно від бюджету, на який розраховує замовник. Найдешевший захід коштує 2 тис. грн. Підходить для тих, хто хоче замовити лише музику. Проведення і музичний супровід весілля можна замовити від 5 тис. грн.

"Я працюю ведучою. Чоловік - ді-джеєм, співає і крутить музику. Якщо клієнт хоче оформити свято у певному стилі, підбираємо дизайнера. Також співпрацюємо з людьми, які роблять фото і відео. Часто замовляють тематичні вечірки. Уже проводили зібрання у стилі вісімдесятих, чорно-білого кіно, Чикаго-паті, гангстер-паті, маскарадну вечірку. Дохід щомісяця різний. Залежить від кількості заходів. Можна заробити від нуля гривень до доволі великої суми. Частота замовлень змінюється від сезону. У літні місяці часто одружуються. Можна організувати 4 чи 5 весіль у місяць. Узимку замовляють новорічні вечірки, - каже Владлена. - В нашій справі головне не заробіток, а задоволення, яке отримуємо. Ми живемо цією роботою, любимо дарувати радість".

Переселенець Сергій Дуда відкрив кузню "Наковальня" на задньому дворі свого будинку в Одесі. Чоловік має 13 дітей, яких долучає до справи. У кожного свої обов'язки: коваль, дизайнер, менеджер з продажу, помічник.

Зараз ви читаєте новину «Сім'я переселенців організовує тематичні свята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі