вівторок, 12 січня 2016 15:44

Стало відомо, коли соцмережа Вконтакте розкриє дані українців спецслужбам

Стало відомо, коли соцмережа Вконтакте розкриє дані українців спецслужбам

В українському офісі соцмережі ВКонтакте повідомили, що розкриють особисті дані користувачів тільки в разі пред'явлення правоохоронними органами постанови суду, за яким передача такої інформації є необхідною для проведення розслідування.

"Ми детально вивчаємо кожен запит, щоб бути впевненими, що для його задоволення є достатні юридичні підстави: може бути передана тільки та інформація, яка вимагається за законом в рамках конкретного розслідування", - повідомив у себе на сторінці прес-секретар "ВК" в Україні Влад Леготкин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці найчастіше шукають в інтернеті погоду, соцмережі і порно

Леготкин додав, що вся персональна інформація і повідомлення, які знаходяться в мережі, що охороняються законом про таємниці особистого листування. Якщо власники VK або будь-якого іншого ресурсу почнуть передавати особисту інформацію комерційним або державним організаціям, вони порушать не лише моральні принципи, а й норми закону.

Нагадаємо, соцмережа ВКонтакте запускає нову функцію для топ-користувачів.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, коли соцмережа Вконтакте розкриє дані українців спецслужбам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі