вівторок, 18 червня 2024 15:50

Не тільки QR-код: у "Резерв+" з'явилася ще одна опція

Не тільки QR-код: у "Резерв+" з'явилася ще одна опція
У додатку "Резерв+" з'явився електронний військово-обліковий документ та QR-код. Фото: УНІАН

У додатку "Резерв+" стала доступною опція "Виправити дані онлайн".

Функція доступна для військовозобов'язаних у двох випадках. Про це повідомила заступник Міністра оборони Катерина Черногоренко, яку цитує "Урядовий портал".

Насамперед така опція доступна для військовослужбовця, який до цього часу перебуває на обліку. Опція працює для тих військовослужбовців, чий актуальний статус не відображався у реєстрі "Оберіг".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Міноборони розповіли, скільки українців вже оновили дані

Так само працює онлайн-оновлення даних у разі, якщо додаток показує, що "дані не знайдено". В такому випадку опція онлайн-виправлення даних доступна для усіх військовозобов'язаних, хто отримав таке сповіщення в застосунку "Резерв+".

"Громадяни можуть заповнити заявку, яка надійде до реєстру "Оберіг" для виправлення даних. Інформацію актуалізують дистанційно - для цього не потрібно йти до ТЦК", - зазначає Черногоренко.

У додатку "Резерв+" з'явився електронний військово-обліковий документ та QR-код для перевірки даних.

Водночас користувачів попередили, що додаток розгортається на ресурсах, що підтримують його роботу, тому можуть бути тимчасові технічні незручності із користуванням.

Зараз ви читаєте новину «Не тільки QR-код: у "Резерв+" з'явилася ще одна опція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі