пʼятниця, 30 жовтня 2015 12:54

Українці найчастіше шукають в інтернеті погоду, соцмережі і порно

Українці найчастіше шукають в інтернеті погоду, соцмережі і порно

Найбільше в пошуковій системі мережі інтернет українці запитують про соцмережі, погоду та порно, а зброєю майже не цікавляться. Про це повідомляє "Укрінформ", посилаючись на заяву керівника прес-служби компанії "Яндекс-Україна" Наталі Журавльової.

"Топ незмінний із року в рік. Він однаковий в усіх областях України. Це – соцмережі, порно, погода та інтернет-сервіси", - сказала Журавльова.

Також зазначають, що серед соцмереж лідерство утримує "ВК". Також українці не перестають шукати в мережі інтернет ігри та розваги. Запити про зброю, за словами Журавльової, українці надсилали лише в період, коли в країні обговорювали можливість прийняття відповідного закону. В інший час ця тема людей майже не турбує. Тема здоров'я лідирує лише у жителів Криму та східних регіонів. Це пояснюють тим, що там інтернет-аудиторія старша, ніж в інших областях.

Нагадаємо, українців попередили про можливе перехоплення листування "Вконтакте" з мобільних пристроїв.

Зараз ви читаєте новину «Українці найчастіше шукають в інтернеті погоду, соцмережі і порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі