середа, 06 листопада 2013 10:27

Спокуслива модель 50-х з феноменальною фігурою завоювала славу відвертими фото
60

Фото: фото:bigpicture.ru

Бетті Бросмер - перша красуня кінця 40-х і 50-х років, почала працювати моделлю в 13 років, виграла більше 50 конкурсів краси. З'явилася на більш ніж 300 обкладинках, в більш, ніж сотні календарів, на рекламних щитах по всій країні, була найбільш високооплачуваною моделлю.

Параметри красуні близькі до ідеальних: 96.52 ОГ- 45.72 ОТ- 91.44 ОБ. Модель носила звання "Найшикарніше тіло 50- х років", так як у неї був 48 розмір по грудях при талії 45 см.

В кінці 40-х вийшов журнал "Sears & Roebuck", на обкладинці якого вперше з'являється майбутній секс-символ Америки.

Коли Бетті виповнилося 16 років вона стала володаркою найпрестижніших титулів: "Міс телебачення" , "Міс Джонс Біч", "Міс фігура" та "Міс блакитні очі".

Мерлін Монро стала комерційним явищем після 1955 року. З 1948 року і на всі 50-ті еталоном жіночої краси була Бетті. Це вона виступила в головній ролі у розвитку пін-ап, створивши образ грайливої ??дівчинки.

Поява Бетті Бросмер на обкладинках престижних чоловічих журналів "Сучасний чоловік", "Кабаре" і "День і ніч" додало їй статус секс-символу.

24 квітня 1961 26-річна Бетті вийшла заміж за знаменитого культуриста і бодібілдера, співзасновника міжнародної асоціації бодібілдингу, творця конкурсів Містер і Міс Олімпія, Джо Вейдера. Тепер її робочим одягом стає спортивне бікіні.

У її чоловіка було кілька видань. Тоді це були всього два журнали: Muscle Builder Power і Mr. America (сьогодні десятки видань по всій планеті).

Легко впізнаване гарне обличчя стало емблемою для спортивних змагань, що проводяться братами Вейдерами.

Саме вона запропонувала чоловікові придивитися до австрійського чемпіону - Арнольду Шварценеггеру. Це вона проштовхувала його на кіноекран. Саме Бетті розвинула в ньому талант до бізнесу: у 70-х роках вони спільними зусиллями активно займалися торгівлею нерухомістю.

Зараз ви читаєте новину «Спокуслива модель 50-х з феноменальною фігурою завоювала славу відвертими фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі