четвер, 05 вересня 2013 15:34

Небесна тераса на 157 поверсі та балкончик-блюдечко - проект найвищої вежі планети
10

Найвища будівля у світі - Kingdom Tower буде розташована в Саудівській Аравії. Інвестиції в будівництво вежі можуть скласти до 30 мільярдів доларів.

Навколо будівлі планується звести місто на площею 23 квадратних кілометри, в якому зможуть розміститися до 80 тисяч осіб. Башта буде включати в себе готелі, житлові апартаменти, офіси і найвищий в світі оглядовий майданчик. Головним архітектором проекту призначено Адріана Сміта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сад хризантем і витончений чорний дах - найкрасивіший замок Японії

По завершенні будівництва, на яке піде 5 років, Kingdom Tower як мінімум на 173 метри перевершить вежу Бурдж Халіфа,яка сьогодні вважається найвищою. Унікальною особливістю дизайну Kingdom Tower стане небесна тераса, діаметром 30 метрів, що знаходиться на рівні 157 поверху. Всього ж, у найвищому хмарочосі світу буде більше 200 поверхів. Архітектурною родзинкою вежі буде балкончик-блюдечко.

Зараз ви читаєте новину «Небесна тераса на 157 поверсі та балкончик-блюдечко - проект найвищої вежі планети ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі