понеділок, 21 серпня 2017 01:57

NASA проведе відеотрансляцію сонячного затемнення

NASA проведе відеотрансляцію сонячного затемнення
NASA покаже сонячне затемнення. Фото: Популярна механіка

21 серпня NASA почне пряму трансляцію сонячного затемнення в популярній соціальній мережі Facebook. Затемнення буде в 48 штатах Америки.

По всій території Сполучених Штатів це унікальне природне явище можна було побачити дев'яносто дев'ять років тому. Не всі зможуть спостерігати цю подію в 2017 році і NASA вважає неприпустимим це пропустити, повідомляє Grifonsoft.

Агентство повідомляє, що трансляцію побачать якістю 4К за допомогою огляду 360 градусів. Її будуть проводити з Чарлзтона, Південна Каліфорнія. Ті, у кого немає доступу до Facebook, зможуть підключитися завдяки YouTube і Ustreem.

У Facebook заявили, що вони підготували спеціальні ефекти і фільтри для платформи Facebook Camera. Повідомляють, що близько восьми мільйонів доларів витратять на спостереження за сонячним затемненням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повне сонячне затемнення: де спостерігати і що воно віщує українцям

Можлива кількість глядачів прирівнюють до 45 мільйонів чоловік. Тим, хто буде спостерігати за подією в США, NASA радить придбати окуляри. Початок затемнення в 12 ранку за місцевим часом, і в 9 вечора за київським.

Зараз ви читаєте новину «NASA проведе відеотрансляцію сонячного затемнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі