середа, 11 вересня 2019 12:09

iOS 13: все, що потрібно знати про нову версію ОС

  Новинки від Apple
Новинки від Apple

На конференції WWDC 2019 відбувся офіційний анонс операційної системи корпорації Apple. За словами віце-президента з розробки програмного забезпечення Крейга Федеріго, iOS запропонує поліпшення в роботі iPhone.

Компанія приділила увагу питанням продуктивності і прискорила розблокування пристрою за допомогою функції Face ID на 30%. Не забули розробники і про темну темі, яку давно просили впровадити користувачі.

Нововведення свіжої версії операційної системи

Власники смартфонів Apple з передчуттям очікують оновлення до iOS 13. Розглянемо нововведення від гіганта в світі електроніки:

1. Темний режим. Відмінне рішення для користувачів, які страждають від підвищеної світлової чутливості і погіршення зору.
2. Sign in with Apple. Функція дозволяє авторизуватися в додатках і сервісах за допомогою Face ID і Touch ID. Дані про користувача передаються один раз і не відслідковуються при кожному вході. Якщо ви не хочете ділитися своїм email з додатком, Apple створила функцію "Приховати мою електронну пошту", що дозволяє створити унікальну одноразову емейл-адресу.
3. Find My. Додаток допомагає знайти зниклий пристрій, навіть якщо у нього відсутній стільниковий зв'язок або з'єднання з Wi-Fi.
4. Photos. Новий інтерфейс в Галереї розміщує кращі фотографії в центр, щоб користувач міг насолодитися спогадами.

Дата виходу iOS 13

Реліз найочікуванішої версії мобільної ОС запланований на вересень 2019. Оновлену iOS отримають власники таких iPhone:

• XS і XS Max;
• XR;
• X;
• 8 і 8 Plus;
• 7 і 7 Plus;
• 6s і 6s Plus;
IPhone 11.

До офіційного виходу ОС Apple відправляє beta-версії нової операційки користувачам для тестування і подальшого усунення недоліків. За відгуками, iOS - ковток свіжого повітря. Корпорація Apple задовольнила побажання користувачів і додала нові функції: Dark Mode, швидке введення тексту, редагування відео, Sign in with Apple. Моделі з підтримкою iOS 13 можна придбати на сайті Comfy.ua.

Зараз ви читаєте новину «iOS 13: все, що потрібно знати про нову версію ОС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі