четвер, 12 травня 2016 09:31

Дружба з "колишніми" виявилася згубною для здоров'я

Дружба з "колишніми" виявилася згубною для здоров'я

Психологи з США показали, що підтримка дружніх стосунків з колишніми романтичними партнерами шкодить здоров'ю.

Про це повідомляє Daily Mail.

Фахівці встановили, що підтримання відносин з колишніми романтичними партнерами переслідує різноманітні цілі. Для чоловіків набагато важливіше, порівняно з жінками, бажання продовжити сексуальні і побутові практики.

Однак у випадку сильної прихильності підтримання тривалих відносин без взаємності призводить до розвитку психопатії — синдрому, проявами якого вважаються безсердечність, брехливість, егоцентричність і низька емоційність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як навчитися не запізнюватися на роботу - поради психолога

До своїх висновків учені прийшли, провівши 2 дослідження. У першому 348 учасників попросили назвати причини, за якими вони можуть продовжити спілкування з колишнім партнером. У другому 513 учасників оцінили важливість і мотиви перебування людини з колишнім романтичним партнером.

Нагадаємо, наявність чоловіка або дружини підвищує шанси ракових хворих на виживання. До такого висновку прийшли американські вчені, обстеживши дані понад 800 тис осіб.

Зараз ви читаєте новину «Дружба з "колишніми" виявилася згубною для здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі