середа, 13 березня 2019 11:55

Доповнена реальність та складні місії: показали магічну гру про Гаррі Поттера

Доповнена реальність та складні місії: показали магічну гру про Гаррі Поттера
Офіційний запуск Harry Potter: Wizards Unite планують на кінець 2019 року. Фото: BGR India

Творці Pokеmon GO компанії Niantic і WB Games представили нову гру для Android і iOS з доповнюваною реальністю за мотивами "Гаррі Поттера" - Harry Potter: Wizards Unite

Офіційний запуск планують на кінець 2019 року, повідомляє The Verge.

На перший погляд гра схожа на Pokеmon Go. Є карта, яка відповідає реальному світові, гравці подорожують по фізичному простору в пошуках цифрових предметів. Основна мета в Harry Potter: Wizards Unite - збір артефактів і порятунок персонажів, які потрапили в неприємну ситуацію. Проходячи різні місії, підвищується рівень і відкриваються нові предмети.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали гру, яка заробляє $1,5 млн на добу

У той же час, за допомогою Pokеmon Go гравці могли миттєво зрозуміти сенс гри: обійти локацію, знайти нових істот і зловити їх. У Wizards Unite буде кілька більш складних завдань: підвищення рівня персонажа, вибір підкласу для вивчення нових здібностей, а потім об'єднання зусиль з п'ятьма іншими гравцями, для змагання у фортеці.

У ніч із 6 на 7 грудня відбулася щорічна церемонія The Game Awards. На цю подію вже кілька місяців чекали фанати ігор. Головною прем'єрою 2018 року стала гра God of War, а Red Dead Redemption 2 отримала низку інших премій.

Зараз ви читаєте новину «Доповнена реальність та складні місії: показали магічну гру про Гаррі Поттера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі