середа, 12 жовтня 2011 09:20

За крадіжку білизни чоловіка заарештували 100-й раз у житті

За крадіжку білизни чоловіка заарештували 100-й раз у житті

Американця Джозефа Уілсона заарештували за крадіжку з магазину шкарпеток і нижньої білизни на загальну суму 174 долари, пише The Huffington Post. Інцидент стався кілька днів тому в місті Порт-Сент-Лусі, штат Флорида. Для 50-річного Уілсона нинішній арешт став сотим у житті.

За даними поліції, про чергове правопорушення Вілсона в правоохоронні органи повідомив співробітник магазину, з якого зловмисник виніс шкарпетки й білизну.

Коли поліція прибула на місце виклику, Вілсон спробував сховатись, сівши в білий автомобіль, припаркований неподалік від торгової точки. Він наказав водієві рушати, але той відмовився, і викрадач шкарпеток спробував втекти від співробітників правоохоронних органів, вискочивши з машини.

Вілсон кинувся бігти, а потім затаївся поруч з кущами та сміттєвим баком біля стоянки, що розташована неподалік від кафе. Спочатку поліція упустила його з виду, але свідок втечі правопорушника повідомив їм про його місце знаходження, після чого поліція знайшла зловмисника.

Спочатку чоловік розповів співробітнику правоохоронних органів, що він просто вийшов на пробіжку, але втомився і вирішив трохи віддихатись, а потім зізнався, що скоїв крадіжку предметів одягу з магазину, так як в його житті настали "важкі часи".

Джозеф Уілсон зараз під вартою. За його звільнення призначена застава 20 тисяч доларів.

Попередні 99 арештів Вілсона також були проведені в основному за дрібні правопорушення. Усього він був визнаний винним у скоєнні тих чи інших злочинів 35 разів.

Зараз ви читаєте новину «За крадіжку білизни чоловіка заарештували 100-й раз у житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі