неділя, 19 червня 2011 15:34

Арештували екс-власника порноклубу, який погрожував королю Швеції компроматом

Арештували екс-власника порноклубу, який погрожував королю Швеції компроматом

У Стокгольмі арештували шведського гангстера і власника нічних клубів Мілле Марковича. За його словами, він володіє фотокомпроматом на короля Швеції Карла XVI Густава.

Спочатку Марковича затримали в стокгольмському аеропорту Арланда, де він і його багаж був обшуканий. Через півгодини чоловіка відпустили. Однак після прибуття додому поліцейські агенти в цивільному знову затримали його і перепровадили в міську в'язницю Сольна.

Згідно із заявою прес-секретаря стокгольмської поліції Діани Сундін, Маркович був заарештований за підозрою в погрозах державним службовцям.

Виходець з колишньої Югославії, Маркович володів в 1990-і роки стокгольмським підпільним порноклубом. Саме в цьому закладі, за його твердженням, і були зроблені компрометуючі знімки шведського короля. Їх гангстер пообіцяв найближчим часом викласти в інтернет.

Відомо, що зараз Маркович працює над автобіографічною книжкою.

У її написанні йому допомагає шведський журналіст Томас Шеберг, автор скандальної книги "Карл Густав - монарх мимоволі", що вийшла минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Арештували екс-власника порноклубу, який погрожував королю Швеції компроматом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі