понеділок, 17 жовтня 2011 17:47

За абонемент на відвідування атракціонів американці поїдали тарганів

За абонемент на відвідування атракціонів американці поїдали тарганів

Парк розваг Six Flags Over Georgia в американському штаті Джорджія провів серед відвідувачів конкурс з поїдання шиплячих мадагаскарських тарганів, повідомляє WGCL. Захід відбувся в суботу, 15 жовтня.

Головним призом у гастрономічному змаганні стали абонементи на відвідування парку розваг у 2012 році. У конкурсі взяли участь кілька десятків людей, яким було необхідно з'їсти таргана, загорнутого в коржик.

Як повідомляє CBS Atlanta, за бажанням можна було вибрати смаковий наповнювач для таргана - мексиканську заправку або барбекю. Попередньо комахи були перевірені на безпеку співробітниками відомства з охорони здоров'я.

Поїдання тарганів стало частиною "Жахливого фестивалю", який проводиться з 1 жовтня. Програма фестивалю розписана до 30 жовтня.

Вартість абонементу на 2012 рік у Six Flags Over Georgia становить 64 долари 99 центів. За абонементом можна відвідувати парк без обмежень, а також отримувати знижки на різні товари та послуги на його території.

Шиплячі таргани є ендеміками Мадагаскару. Вони мешкають у тропічних лісах і харчуються напівгнилими рослинами й грибами. Назву отримали за звук, який видають при догляді за представником протилежної статі: якщо під час шлюбних ігор потривожити комаху, вона почне видихати повітря через стигми, видаючи звук, що нагадує шипіння змії. Дорослий тарган досягає в довжину 9 сантиметрів.

Зараз ви читаєте новину «За абонемент на відвідування атракціонів американці поїдали тарганів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі