середа, 31 липня 2019 02:25

Подають з молоком і без: створили чай зі смаком пива

Австралійська пивна кампанія Victoria Bitter продає пакетований чай зі смаком пива.

У кампанії заявляють, що чай безалкогольний і його можна пити за сніданком, пише Ліга. Новини.

Чай нагадує алкогольний напій на смак і навіть пахне пивом. Продукт випустили в продаж у понеділок. Покупців зацікавив новий продукт настільки, що більшу частину товару розкупили в ранок понеділка.

Victoria Bitter повідомляє, що чай випустили спеціально перед турніром по крикету Ashes, де в серпні змагатимуться команди Великобританії та Австралії.

Автор: Корреспондент.net
  У компанії заявляють, що чай безалкогольний і його можна пити за сніданком
У компанії заявляють, що чай безалкогольний і його можна пити за сніданком

Творці незвичайного чаю закликають "бойкотувати англійський сніданок і пити чай від VB в ранні години і будні дні", таким чином, замінюючи пиво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підібрати алкоголь по порі року - поради експерта

Чай можна подавати як з молоком, так і без. Придбати нестандартний напій можна за $10, але виключно на території Австралії.

Чай під назвою Silver Tips Imperial збирають спеціально навчені люди безхмарними ночами на повню. Тоді планети створюють унікальні умови для збору урожаю, вважають. Виробляють чай сорту улун. Він стоїть між чорним та зеленим, який у Китаї називають синьо-зеленим або блакитним. Улун Silver Tips Imperial 4 роки тому коштував $1850 за 1 кг. Це найдорожчий чай, який колись виробляли в Індії. Його швидко розкуповують обмеженими партіями елітні клієнти з Великобританії, США та Японії.

Зараз ви читаєте новину «Подають з молоком і без: створили чай зі смаком пива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі