неділя, 23 серпня 2020 18:47

Ніч з котом: готель пропонує оригінальну послугу
7

Для людей, які люблять котів і мріють стати щасливими господарями пухнастика, але не впевнені у своєму рішенні, пропонують спеціальну послугу.

У японському місті Югавара є готель "My Cat Yugawara" в якому можна приміряти на себе роль котячого власника.

У японському готелі "My Cat Yugawara" пропонують орендувати кота
Фото: mycat-yugawara.com
Відвідувачів попереджають, що Хіме має сліпоту, але любить коліна та привітливий голос
У японському готелі "My Cat Yugawara" пропонують орендувати кота
У японському готелі "My Cat Yugawara" пропонують орендувати кота
У японському готелі "My Cat Yugawara" пропонують орендувати кота

Готель пропонує гостям орендувати кота на вечір або на ніч. Але спочатку гостеві влаштують співбесіду, щоб підтвердити його добрі наміри. Далі запропонують провести принаймні годину в спільному просторі готелю - котячому кафе. Послуга коштує 900 єн (близько $9) за першу годину і 450 єн (трохи більше $4) за кожну наступну. Котяче пригощання коштує 150 єн.

Якщо все пройде добре, тимчасовому господарю принесуть обраного пухнастика 17:30 та залишать до 9-ї ранку наступного дня. Така послуга коштує 2 тис. єн (близько $20). Власнику також доведеться доглядати за котом - годувати та прибирати за ним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блакитноокий кіт Барон став зіркою інтернету завдяки янгольській зовнішності

Готель розташований у двоповерховій будівлі. Для кожного поверху пропонують різних котів. Обрати підопічного можна на сайті. У короткій інформації під фото розповідають про вік кота, його породу та звичах. Одна з кішок - сліпа, тож гостей прохають частіше говорити з твариною привітним голосом.

Додатково оплачують перебування в готелі - ніч, в залежності від зручностей номеру, коштує $30-50. А також є ще одна послуга - готель для котів, де можна залишити хазяйських улюбленців на тимчасову перетримку.

Кожна тварина унікальна, велична та чаруюча по своєму. Ці домашні улюбленці не виняток. Генетика нагородила їх оригінальною зовнішністю.

Таке враження, що цей кролик щойно вийшов від візажиста, який зробив йому розкішний макіяж очей. А у білих котів стоять різнокольорові лінзи. Навіть не віриться, що природа настільки вправно почаклувала над їх зовнішністю.

Зараз ви читаєте новину «Ніч з котом: готель пропонує оригінальну послугу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі