понеділок, 26 березня 2012 13:30

Єлизавета ІІ неочікувано прийшла на весілля до перукарів за їхнім жартівливим запрошенням

Єлизавета ІІ неочікувано прийшла на весілля до перукарів за їхнім жартівливим запрошенням

Королева Великобританії Єлизавета II та її чоловік принц Філіп несподівано відвідали весілля власників перукарських салонів в мерії Манчестера, відповівши на жартівливе запрошення подружжя, вислане місяць тому.

Молодята Френсіс і Джон Кеннінг були, за їх власними словами, ошелешені прибуттям монаршої пари на їхню урочистість та їх обізнаністю про плани перукарів на медовий місяць.

"Ми забронювали мерію вже сто років тому, а в лютому нам зателефонували і попередили, що в цей же час в будівлі буде особливо важлива персона. Коли ми дізналися, хто це, ми вислали жартівливе запрошення Її Величності, на що отримали люб'язну відповідь, але ми ніяк не очікували, що за нею буде продовження. Під час церемонії нам сказали, що зараз прибуде та сама персона, і слідом увійшла королева і звернулася до нас на ім'я ", - розповіла виданню Manchester Evening News новоспечена місіс Кеннінг.

Подружжя зазначило, що давно є прихильниками королівської сім'ї.

І хоча Єлизавета II і принц Філіпп прибули в мерію Манчестера на урочистий банкет в рамках турне королеви на честь діамантового ювілею її знаходження на троні, королівське подружжя не відмовилася вшанувати увагою щасливих молодят.

Зараз ви читаєте новину «Єлизавета ІІ неочікувано прийшла на весілля до перукарів за їхнім жартівливим запрошенням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі