вівторок, 31 січня 2012 10:00

Spice Girls возз'єднаються заради Єлизавети II

Spice Girls возз'єднаються заради Єлизавети II

Екс-учасниці популярної поп-групи знову виступлять на одній сцені на діамантовому ювілеї королеви Великої Британії в червні 2012 року.

Колишня солістка одного з найуспішніших дівочих груп в історії шоу-бізнесу - Spice Girls Мелані Браун розкрила секрет їхнього майбутнього возз'єднання під час інтерв'ю на австралійському телебаченні.

Легендарний квінтет виступить під час урочистої церемонії вшанування британської королеви Єлизавети II, присвяченої 60-річному ювілею вступу монаршої особи на трон.

Свято відбудеться в Букінгемському палаці в присутності всіх членів королівської сім'ї і світових знаменитостей 4 червня 2012.

Офіційний список зоряних учасників події досі не розголошено, однак Браун не змогла втриматися і проговорилася про все заздалегідь.

На питання журналістів, чи слід очікувати виступу Spice Girls на Олімпіаді, яка також пройде в Лондоні наступного літа, Мел Бі відповіла: "О, я думаю, що ювілей королеви - це та подія, на яку варто звернути увагу всім, хто чекає нашого возз'єднання".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солістки Spice Girls заробили на лондонському концерті $100 млн

Spice Girls злетіли на вершини світових чартів в 1996 році. До складу групи входили Емма Бантон, Джері Халлівелл, Мелані Чісхолм (Мел Сі), Мелані Браун (Мел Бі) і Вікторія Бекхем.

Гьорлз-бенд розпався в 2000 році. Всі учасниці зайнялися сольною кар'єрою. У 2007 році "чудова п'ятірка" на час об'єдналася, відправившись в успішне світове турне.

"Я завжди готова до того, щоб виступити на одній сцені зі своїми колишніми колегами. Я просто обожнюю свій образ "страшної перчинки". Покличте мене в будь-який час дня і ночі - і я буду там", - розповіла Мелані Браун.

Зараз ви читаєте новину «Spice Girls возз'єднаються заради Єлизавети II». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі