середа, 14 грудня 2011 13:57

Продюсер Spice Girls був застрелений в Голлівуді

Продюсер Spice Girls був застрелений в Голлівуді

40-річний Джон Аттерберрі був смертельно поранений, коли рухався на своєму автомобілі в Голлівуді. Вбивцею виявився незнайомий чоловік, який влаштував безладну стрілянину просто на вулиці.

Відомий продюсер Джон Аттерберрі, який співпрацював з такою колись суперпопулярною дівочої групою, як Spice Girls, був убитий кілька днів тому. Він проїжджав на своєму автомобілі Mercedes по бульвару Сансет, що в Голлівуді, коли невідомий чоловік, який був явно в неадекватному стані, вискочив на вулицю і відкрив безладну стрілянину. Підоспілі на звуки пострілів поліцейські знищили злочинця.

Пораненого продюсера доставили в лікарню, де йому надали всю необхідну кваліфіковану медичну допомогу. Проте врятувати Джона Аттерберрі не вдалося.

Стріляв якийсь Тайлер Брем. 26-річний чоловік палив з рушниці, пересуваючись по вулиці і кричали, що хоче померти. Однак він так і не виконав свою погрозу, стріляючи по автомобілям. Саме в цей момент куля і потрапила в Джона Аттерберрі, який проїжджав повз.

Численні перехожі, які йшли по бульвару Сансет, всупереч очевидному, не впали в паніку і не намагалися сховатися від чоловіка, тому що просто-напросто не повірили в реальність того, що відбувається. Вони вирішили, що тут проходять зйомки чергового фільму. Справа в тому, що бульвар Сансет у Голлівуді користується великою популярністю у кіношників.

Зараз ви читаєте новину «Продюсер Spice Girls був застрелений в Голлівуді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі