пʼятниця, 28 травня 2010 21:00

Чоловік уникнув ампутації статевого органу після 27-денної ерекції

Чоловік уникнув ампутації статевого органу після 27-денної ерекції

Мешканцю Домініканської республіки лікарі радили ампутувати статевий орган після нападу пріапізму, що тривав 27 днів.

45-річний Луїс Родрігез стверджує, що проблеми зі здоров'ям почалися у нього після прийому домашнього засобу для лікування грипу. Лікар, який врешті-решт вилікував чоловіка, рекомендував йому відмовитися від зловживання кокаїном.

Напад болючої, не пов'язаної з статевим збудженням ерекції почався у чоловіка наприкінці минулого місяця. Лікарі лікарні в місті Сантьяго, в яку звернувся нещасний, повідомили йому, що їм доведеться ампутувати статевий орган, або порушити його іннервацію (нервову систему), щоб запобігти гангрени і смерть пацієнта.

Такий варіант лікування не влаштував домініканця, і він втік з лікарні. Уролог Мільтон Альварез Роса, до якого звернувся чоловік, погодився спробувати допомогти йому без хірургічного втручання. Обрана ним тактика лікування, подробиці якої не вказуються, виявилася ефективною: впродовж декількох днів статевий орган пацієнта повернувся в нормальний стан.

За словами Ліуса Родрігеса, напад пріапізму почався після того, як він прийняв напій на основі меду, алое, кориці та часнику, щоб вилікуватися від застуди. Проте за словами доктора Роси, захворювання чоловіки скоріш за все було викликано зловживанням кокаїном.

У бесіді з журналістами Роса повідомив, що попередив пацієнта про необхідність припинити приймати кокаїн, тому що в зворотному випадку чоловікові загрожують нові напади захворювання, які, напевно, спричинять незворотні наслідки.

Пріапізм - тривала, зазвичай хвороблива ерекція, не пов'язана зістатевим збудженням. Назва патології відбувається від імені старогрецького бога родючості Пріапа, статевий член якого завжди перебував в ерегованому положенні.

Medportal

Зараз ви читаєте новину «Чоловік уникнув ампутації статевого органу після 27-денної ерекції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі