четвер, 03 липня 2008 10:18

Що збереже ерекцію у чоловіків

Що збереже ерекцію у чоловіків
Регулярні статеві контакти допомагають немолодим чоловікам зберегти потенцію.

Учені з університету Тампере (Фінляндія) протягом п"яти років відстежували поведінку 989 чоловіків у віці 55-75 років. При цьому вони з"ясували, що ерекція у чоловіків виникає легше, коли у них частіше бувають статеві акти.

Чоловіки, які мають один статевий контакт в тиждень, в два рази рідше страждали від відсутності ерекції, ніж ті, хто займався цим рідше.

При цьому здатність до ерекції знаходиться в прямій залежності від регулярності статевого життя. Але також на сексуальне здоров"я впливали вік, хронічні хвороби, депресії, індекс маси тіла або куріння.

Еректильна дисфункція діагностується лікарями у 79 чоловіків на 1000 людей, серед тих, хто в середньому має менше одного статевого акту на тиждень, а також у 32 чоловіків на тисячу, які мають один статевий контакт на тиждень. Три і більше статевих акти зводять статистику до 16 випадків на тисячу.

Також дослідники виявили залежність між регулярною відсутністю ерекції і зникненням ранкових ерекцій. Якщо у чоловіка 2-3 рази на тиждень трапляється ранкова ерекція, то вірогідність проблем з ерекцією при статевому акті знижується в 2,5 рази.

Учені відзначають, що регулярний секс зберігає сексуальне здоров"я, а воно, у свою чергу, впливає на загальне самопочуття чоловіка, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Що збереже ерекцію у чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі