понеділок, 07 липня 2008 14:22

Чим більше сексу, тим менше проблем з ерекцією

 Чим більше сексу, тим менше проблем з ерекцією

Фінські вчені з"ясували, що літні чоловіки, які відмовляються від регулярного статевого життя, удвічі частіше страждають на еректильну дисфункцію, ніж чоловіки, які кохаються щонайменше раз на тиждень.

За словами голови дослідницької групи Юха Коскімакі, чим більше сексу, тим менше ймовірність імпотенції. На підтвердження своєї теорії фахівці зробили дослідження. Але для початку вивчили анкети 989 фінів у віці від 55 до 75 років, які на початку дослідження не страждали на еректильну дисфункцію.

Після 5 років спостережень виявилося, що з 1000 учасників еректильну дисфункцію придбали собі в 79 випадках ті чоловіки, які займалися сексом рідше ніж 1 раз на тиждень. Також проблеми з сексуальним здоров"ям почалися в 32 чоловіків, що кохалися лише один день на тиждень.

Натомість чоловіки, які вели активне статеве життя, тобто кохалися щонайменше тричі на тиждень, менше за інших страждали від еректильної дисфункції: усього 16 випадків захворювання.

До того ж, учені виявили взаємозв"язок між ранковою ерекцією й еректильною дисфункцією. З"ясувалося, що літні чоловіки, у яких ранкова ерекція буває 1 раз на тиждень, в 2,5 рази більше ризикують постраждати від еректильної дисфункції, ніж чоловіки, у яких ранкова ерекція є 2-3 рази на тиждень.

Відомо, що в усьому світі близько половини чоловіків у віці від 40 до 70 років мають проблеми з ерекцією. Як правило, еректильна дисфункція виникає через гормональні порушення або після важких захворювань. До того ж, еректильну дисфункцію спричиняють деякі ліки, транквілізатори та алкоголь, повідомляє Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину « Чим більше сексу, тим менше проблем з ерекцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі