четвер, 06 жовтня 2011 10:09

Бабуся замовила стриптизера на своє 100-річчя

Бабуся замовила стриптизера на своє 100-річчя

100-річна бабуся замовила на свій день народження стриптизера.

Цю ідею Клер Ормістон висловила ще в червні, коли обговорювалось святкування її дня народження в будинку для людей похилого віку.

Спочатку її дочка запропонувала спекти великий торт і запросити квартет, який зіграє класичну музику. На що бабуся відповіла: "А як щодо стриптизу?". Дочка Маргарита ледь не впала з ліжка, а її чоловік розсміявся. Потім Клер сказала: "Ти думаєш, я стара? Але я ще подаю хороші надії".

Після цього на святкування 100-річного дня народження Клер запросили стриптизера Джона Гріна, сценічне ім'я якого - Скорпіон.

"Це було вперше, коли я виконував стриптиз на 100-му дні народження, але, я думаю, іменинниці сподобалось", - ділиться враженнями Джон.

Клер Ормістон виховала трьох дітей. Зараз у неї троє онуків і двоє правнуків. Вона народилась і виросла в Бірмінгемі, а потім переїхала в Лікі Хіллс, коли вийшла заміж. Її чоловік помер три роки тому. Але Клер, справжня прихильниця класичної музики, і зараз повна життя. Її донька Маргарита сказала: "Я думаю, це почуття гумору допомагає триматись їй так довго".


Зараз ви читаєте новину «Бабуся замовила стриптизера на своє 100-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі