пʼятниця, 11 травня 2012 11:40

Ален Робер видерся на найвищу будівлю Франції без страховки

Француз Ален Робер на прізвисько "людина-павук" підкорив чергову висотну будівляю, без страховки вибравшись по стіні хмарочоса "Фьорст" в столиці Франції.

Своєю черговою метою скелелаз обрав діловий район Парижа і його найвищу будівлю "Фьорст" - хмарочос висотою 231 метр. Відзначимо, що "Фьорст" - не тільки найвищий будинок Парижа, а й усієї Франції. Штурмувати вершину хмарочоса "людина-павук" відповідно до своєї традиції відправився без будь-яких страховки.

Підйом зайняв у відомого завойовника високих будівель близько однієї години. Свідками підйому були кілька сотень цікавих громадян і кореспонденти різних видань. На відміну від багатьох інших сходжень на хмарочоси і інші висотні об'єкти, цього разу проблем з правоохоронними органами у Алена Робера не виникло, оскільки власник будівлі дозволив скелелазові підйом.

Підкорюючи свої вершини "людина-павук" говорить, що не відчуває страху - на це в нього просто немає часу, адже йому є чим зайнятися. У списку "підкорених" Алену Роберу висоток і найвища будівля планети - 828-метровий хмарочос-гігант "Бурдж Халіфа" (Башта халіфа) в Дубаї, ОАЕ.

Зараз ви читаєте новину «Ален Робер видерся на найвищу будівлю Франції без страховки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі