середа, 18 квітня 2012 15:04

20 дружок потрібно, щоб втримати 50-кілограмовий весільний шлейф
5

25-річна наречена Лі Куо зробила своє весілля помітним, вдягнувши сукню зі шлейфом у 520 метрів завдовжки. Шлейф важить 50 кілограмів, тож нести його Куо допомагали аж 20 дружок.

Шлейф шили в пекінському ательє протягом 3 місяців. Втім така довжина шлейфу -аж ніяк не примхлива забаганка дівчини. Виявляється це - сюрприз для нареченого, адже на місцевому діалекті китайської вимова чисел "5", "2" та "0" звучить так само як фраза "Я", "тебе", "кохаю".

Майбутній чоловік Куо - 27-річний Сі Тао, який працює місцевій галереї мистецтва, зізнався, що цей сюрприз, мабуть, було важко створювати.

"Я хотів підняти його, але він важить чи не 48 кілограмів - його неможливо було охопити. Але на вигляд - сюрприз чудовий, як і моя кохана Куо."

Просто перед весіллям подружжя фотографувалося в ботанічному саду міста Хубей. Коли шлейф повністю розправили - він зайняв майже 800 квадратних метрів землі.

Зараз ви читаєте новину «20 дружок потрібно, щоб втримати 50-кілограмовий весільний шлейф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі