понеділок, 09 квітня 2012 16:25

З 57 метрів позолоченого ланцюжка пошили сукню
5

Фото: фото надані Надією Васіною

Сукню з 57 метрів позолоченого ланцюжка одягне на свій наступний виступ гімнастка Надія Васіна. Вбрання їй пошили у Парижі.

"Позолочений ланцюжок замовляли у ПАР, - розповідає Надія. - Сукня зшито вручну і важить майже 3,5 кг., Хоча на вигляд і не скажеш, що вона така важка. Як концертний наряд — вона найнезручніша з усіх, які у мене були раніше. Плаття дуже холодне. Я його повинна одягати на голе тіло. Коли виконую номер, головний убір боляче б'є по обличчю і очах своїми холодними ланцюжками".

Ланцюжки нашиті на комплект білизни золотого кольору.

"Така сукня надто відверта, - оцінює вбрання київський стиліст Ольга Антонова. - Як сценічне вбрання — вона неперевершена, але на вечірку або випускний таку не одягнеш.

На сезон "весна-літо 2012" дуже модним буде оздоблення одягу камінням Сваровських, кристалами, бісером і ланцюжками. Чим яскравіше вбрання — тим краще".

Оздоблення вимагають випускні сукні та весільне вбрання.

"Нареченим краще обирати плаття, щедро оздоблене кристалами або білим бісером на корсеті. Вдало виглядатимуть випускні плаття, поли яких прикрашають яскраві камінці".

Стиліст каже, що жовте і червоне золото з моди не вийде ніколи, але зараз більшою популярністю користуються прикраси із білого золота.

"Якщо сукню без оздоблення, одягніть каблучку з великим камнем або ланцюжок на руку чи на шию. До щедро прикрашеного вбрання персні, браслети і сережки вдягати не варто. Виглядатимете, як циганка. Подумають, що ви не маєте смаку. Якщо не можете відмовитись від прикрас, одягніть щось одне — обручку чи браслет. У жодному разі не чіпляйте брошку".

Зараз ви читаєте новину «З 57 метрів позолоченого ланцюжка пошили сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі