четвер, 23 грудня 2010 06:15

Закохані задихнулися в полі

19 грудня у селі Галайківці Мурованокуриловецького району на Вінниччині поховали 22-річну Інну Попову. Напередодні хоронили її коханого 36-річного Романа Дьорна. Їх знайшли мертвими в машині при в'їзді до села.

Інна й Роман зникли 13 грудня. Їхні мобільні не відповідали.

— Рома збирався їхати в райцентр у пологовий по дружину Лілю. У нього 11 грудня син родився, — зітхає продавщиця сільмагу Галина. — Три дні мочили народження малого. Як він тішився, прямо сіяв. Набрав у мене могорича на 700 гривень. У суботу обіцяв віддати гроші. А в понеділок вечором узяв шоколадку, не п'яний був. А Інну вечором бачила. Вона на вулиці перед магазіном стояла. Холодно, щічки порозовіли. Дєвочка ісключітєльно красіва! Як картінка, лялька. Ще подумала: дав Бог красу, та не дав щастя.

Інна з Романом зустрічалися понад три роки. Жінка народила дочку.

— Дуже одне одного любили, одружитися хотіли. Малій Софійці якраз у день їхньої смерті 10 місяців виповнилося. У селі ж усі знали, що то Ромина дитина. Хоч записала Інна  її на себе. Він же зі своєю жінкою Лілею прожили більше 11 років, дітей не мали, — каже місцева 70-річна Галина Сорока. — Хоча, вони й не жили толком. Рома постійно на заробітках у Москві, Ліля тоже то в Росію, то в Київ. А тут забєрємініла. Важко та бєрємєнность проходила. Щось із почками було. Постійно на сохранєнії лежала. Їй погано й досі. Навіть на похорон чоловіка не приїхала.

— Ліля знала прекрасно, що Рома любить Інну, а вона його, — каже сусідка, називатися не хоче. — Інна так любила свою дитину, як ніхто. Певно, тому, що Рому сильно любила.

Місцеві називають смерть закоханих містичною:

— Вони один біля другого заснули. Мотор Роминого "опеля" працював, доки бензин не скінчився. Люди їхали ранком, чули. А водії дивуються — задихнутися посеред поля! Це ж не в гаражі. Рома якраз того дня хотів вихлопну трубу ремонтувати, бо портачила. Але його друзі відговорили — день святого Андрія.

Закоханих поховали на різних кладовищах.

Зараз ви читаєте новину «Закохані задихнулися в полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі