вівторок, 07 листопада 2017 07:15

Поліцейських підірвали в під'їзді багатоповерхівки

П'ятьох поліцейських поранили квартирні грабіжники в Дніп­рі. У ніч на 5 листопада кинули в слідчо-оперативну групу дві гранати та обстріляли з вогнепальної зброї.

— Сусіди помітили, що в одну з квартир в Самарському районі міста проникли невідомі. Викликали поліцію. Коли правоохоронці намагалися потрапити всередину, злочинці відчинили двері й кинули в них гранати — Ф-1 та РГД-5, — розповідає 33-річна Ганна Старчевська з обласної поліції.

Біля помешкання було четверо поліцейських віком від 23 до 40 років.

— З квартири злочинці нічого не винесли. Пройшли повз травмованих правоохоронців. Біля під'їзду натрапили на патрульного. Його поранили. Куля пройшла по дотичній, до медиків чоловік не звертався. Решта поліцейських перебувають у лікарні. Їхній стан середньої тяжкості, — каже Ганна Старчевська.

У правоохоронців численні осколкові поранення, травмовані кінцівки та обличчя. Одному поліцейському ампутували праву гомілку.

У Дніпропетровській області ввели план-перехоплення "Сирена".

Зараз ви читаєте новину «Поліцейських підірвали в під'їзді багатоповерхівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі