пʼятниця, 05 березня 2010 07:01

Лозінського можуть підсадити до Пукача

Колишній нардеп-бютівець 46-річний Віктор Лозінський два місяці пробуде у слідчому ізоляторі. Так 3 березня вирішив Печерський райсуд Києва.

— Не виключено, що він сидітиме в ізоляторі Служби безпеки, де перебуває Олексій Пукач, звинувачений у вбивстві журналіста Георгія Ґонґадзе, — каже Юрій Бойченко, прес-секретар Генпрокуратури. — Зараз із екс-нардепом проводять слідчі дії.

Нагадаємо, 1 березня Віктор Лозінський сам прийшов до Головного слідчого управління ГПУ, що на столичній вул. Борисоглібській, 18. Розповів, що переховувався на території Одеської, Донецької, Кіровоградської областей. Останнім часом — у Криму.

— Йому не було сенсу ховатися далі, — додає Бойченко. — От і здався. Він не змінився. Охайно вдягнений, поголений. Не схожий на людину, яка перебувала у складних умовах.

У Генпрокуратурі планують розслідувати справу Лозінського до кінця березня. Екс-нардепа звинувачують у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть, здирництві та насильницькому позбавленні волі.

Віктор Лозінський одружений удруге. Має трьох дочок. Усі родичі живуть у Києві.

16 червня 2009 року на території мисливського угіддя в Голованівському районі Кіровоградщини внаслідок сутички з Віктором Лозінським, райпрокурором Євгеном Горбенком і начальником райвідділу міліції Михайлом Ковальським загинув 55-річний Валерій Олійник. Генпрокуратура порушила кримінальну справу. 3 липня Лозінського позбавили депутатських повноважень і оголосили в розшук. Горбенка й Ковальського арештували. У грудні торік останнього відпустили під підписку про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «Лозінського можуть підсадити до Пукача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі