четвер, 30 вересня 2021 05:26

Восени вигрібна яма потребує допомоги "Санекс Septix"

"Санекс Septix" — біопродукти канадського виробництва, що очищують вигрібну яму. Ефективно діють навіть восени та взимку, адже виробник гарантує роботу при мінусових температурах.

Викачування ями шкодить їй непоправно. Адже таким чином порушується тиск рідини, підсихають дренажні канали. А за 7–10 днів вона знову наповнюється.

Лише постійне застосування біопрепаратів "Санекс Septix" дозволяє підтримувати септик у робочому стані, нейтралізувати неприємні запахи.

Компанія також пропонує і спреї по догляду за домом. Наприклад, "Антизапах" допоможе освіжити повітря, а не маскувати ароматизатором. Засіб ефективно усуває запахи приготування їжі, сміття, взуття, а також має мийні властивості.

Також спрей "Animals" від запаху тварин зробить комфортним проживання з ними під одним дахом. Прибирання за улюбленцями не дратуватиме й не займатиме багато часу. Біопродукт не шкідливий для тварин

Акція жовтня! При замовленні біопрепаратів на суму від 500 грн — ви берете участь у розіграші халата та спреїв "Антизапах" і Animals.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua. За телефоном 0(96) 413 68 45 вам допоможуть обрати необхідний біопродукт.

Зараз ви читаєте новину «Восени вигрібна яма потребує допомоги "Санекс Septix"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі