понеділок, 23 жовтня 2017 07:35

Перець Чорний кардинал має шоколадний колір

Автор: www.ub.ua
  Перець Чорний кінь – ранньостиглий сорт. На одному кущі виростає по по 12–15 перчин
Перець Чорний кінь – ранньостиглий сорт. На одному кущі виростає по по 12–15 перчин

— Перець розводжу на продаж. Цьогоріч посіяла чорний. Насіння купила минулої осені на виставці, — каже 52-річна Мирослава Сологуб із міста Борзна Чернігівської області. — Цей сорт вирощую так само, як і решту. За смаком подібний до зеленого.

Купила одразу п'ять пакунків насіння різних сортів.

— Перець Чорний цукор за кольором нагадує баклажан, але темніший. Майже чорний. Плоди виглядають, як конуси з товстою шкіркою. Завдяки цьому хрустять у салаті та при запіканні тримають форму.

Достигають за 100 днів після сходів. Кущ виростає 70–80 см заввишки, плоди дає вагою майже 100 г. За смаком соковиті й солодкі.

— Малиновий дзвін — ранній сорт. Хоч це було й на упаковці написано, але за літо я забула. Коли плоди дозріли за 80 днів, це стало сюрпризом.

Виростають перці по 150–170 г, за формою нагадують куб.

— Стійким до хвороб і посухи виявився ранньостиглий сорт Чорний кінь. Він став моїм рекордсменом. З одного куща позривала по 12–15 перчин. Коли побачила, що заклалося на кущі їх багато, підв'язала до палиць. Наступного року посаджу розсаду під забором, та й кріпитиму до нього кущі.

Перці сортів Багіра й Чорний кардинал виростають чорно-шоколадного кольору та з глянцевою шкіркою. Кущ буде невисокий, майже 0,5 метра, тому його зручно обробляти.

— Циганський барон дав не лише чорний врожай, а й зелено-фіолетове листя. Це півметровий кущ із невеликими плодами — по 8 сантиметрів завдовжки.

Зараз ви читаєте новину «Перець Чорний кардинал має шоколадний колір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі