понеділок, 22 січня 2018 05:35

"Санекс" дозволить рідше викликати асенізатора

— Перед Новим роком хотів ­викликати асенізатора, щоб почистив вигрібну яму. Але на ка­нікули приїхали онуки, я закрутився і забув. І перед самим святкуванням яма катастрофічно наповнилася. Стояв неприємний запах, — розповідає 56-річний Олег Луцишин із села Бачина Старосамбірського району Львівської області.

— Попереду вихідні, ­асенізатор не приїде. Сидіти стільки часу без зручностей у хаті, коли ще й діти, теж не можна. Я вирішив пошукати в інтернеті спосіб усунення проблеми. Одразу натрапив на "­Санекс" виробництва Канади. Відгуки хороші, то я й не думав довго, замовив.

Чоловік одразу почав застосовувати біопродукт згідно з інструкцією.

— Я був вражений, наскільки "Санекс" дієвий. Добре, що цим препаратом можна користуватися навіть взимку. А дружина прочитала на сайті, що в них є "Санекс Біо Дрен" для прочищення каналізаційних і стічних труб. То я і його замовив, щоб для профілактики кожного місяця додавати в труби. Бо торік у сусіда так раковина забилася на Різдво.

Біопрепарати серії "Санекс" можна замовити на сайті ­­http://t-klio.dp.ua або ж придбати в магазинах. За телефонами компанії — отримати кваліфіковану консультацію й дізнатися про місця продажу.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс" дозволить рідше викликати асенізатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі