понеділок, 20 серпня 2012 05:15

Насіння квітів випробуване кліматом України

Автор: фото надане інтернет-магазином ”Флора Сад”
  Інтернетмагазин квітів і рослин ”Флора Сад” постійно бере участь у виставках
Інтернетмагазин квітів і рослин ”Флора Сад” постійно бере участь у виставках

60-річний Олег Сунак із Луцька квітникарством захоплюється понад 35 років. Багато разів брав участь у виставках в обласному центрі, Львові та інших містах України. Весь город засадив квітами. Має 2000 тис. видів. Цвітуть від ранньої весни до зими.

Цибулини й насіння Олег Петрович купує в Голландії, Польщі, Росії. Проте найкращим вважає вітчизняний матеріал.

— Наше насіння недороге й нічим не поступається закордонному. То може бути справа лише в ексклюзивності — за кордоном купувати ті квіти, яких немає в нас, — каже. — Не раз експериментував: брав наше і закордонне — то виходило одне й те ж. Імпортні квіти красиві, але не завжди їм підходять наші ґрунти і клімат. А щоб виростити таку квітку, як на картинці, потрібна й спеціальна агротехніка.

Олег Сунак вважає, що в Україні варто розвивати квіткові господарства.

— Голландія живе за рахунок квіткового бізнесу, а ми можемо і не вирощуємо. Це було б дуже вигідно, бо ми б мали пристосований до наших умов матеріал, не кажучи вже про економічні вигоди для держави.

Квітникарством займається вся родина Олега Сунака, попри зайнятість на основних місцях роботи. Спочатку це було хобі, згодом переросло в бізнес. 2009-го Олег Петрович відкрив інтернет-магазин квітів і рослин "Флора Сад". Продає насіння відомих закордонних, вітчизняних виробників. Також — власне та з приватних колекцій квітникарів.

— Це — професіонали, і ми їм можемо довіряти. Ціни на таке насіння значно нижчі, але воно перевірене досвідченими квітникарями, — пояснює.

В інтернет-магазині можна замовити насіння, цибулини, бульби чи кореневища однорічних та багаторічних квітів. В асортименті понад 2000 видів насіння та більш як 1200 видів цибулин і кореневищ. Він оновлюється й доповнюється.

— Постійно доповнюю асортимент, щоб людям завжди було цікаво.

Для зручності можна обрати декілька способів оплати та доставки. На сайті представлені фото квітів. Також можна отримати вичерпну інформацію про вирощування та догляд за рослинами. Уже приймають замовлення на осінній сезон. Асортимент можна переглянути на сайті www.florasad.com.ua Замовлення надходять через інтернет-магазин, електронною поштою

[email protected] або на адресу а/с7 Луцьк-16 43016. Тел.: 0(50) 378 48 57; 097 233 98 49

Зараз ви читаєте новину «Насіння квітів випробуване кліматом України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі