понеділок, 11 лютого 2019 06:50

Цукрову кукурудзу купують для заморозки

Аграрії постійно думають, яку культуру посіяти, щоб мати найвищу рентабельність. Останні роки значно зросли площі під цукрову кукурудзу.

— Кажуть, кукурудза прибуткова. Але я боюся ризикувати, оскільки не знаю особливостей вирощування цієї культури, — розповідає фермер 30-річний Іван Чорноус із Жашкова.

За роз'ясненнями Чорноус звернувся до компанії МНАГОР, що є лідером на ринку насінництва та селекції цукрової кукурудзи.

— Фермери не розуміють особ­ливостей солодкої кукурудзи, адже це овочева культура. Тут потрібно обрати правильне насіння і знати технологію, — каже агроном компанії МНАГОР Павло Лисенко. — Цього року ініціював безкоштовну консультацію для початківців за телефоном гарячої лінії 0(67) 431 53 13. Гарантую, що врожай отримає кожен, хто працюватиме за моїми рекомендаціями.

Павло Лисенко розробив і спеціальну програму зі збуту та реалізації продукції.

— У сезон кукурудза падає в ціні. Тому ми знайшли, як убезпечити фермерів від таких перепадів. Ціна в сезон- 5 гривень за качан, а взимку в супермаркетах від 60 до 90 гривень за кілограм. Різниця в 12-18 раз. Компанія МНАГОР готова викупити врожай у фермера чи спільно заморозити та протримати качани до зими. Вартість зберігання та заморозки прийнятна, будете приємно здивовані. Зможете взимку продавати вашу продукцію за вищою ціною, - говорить Лисенко.

Отримаєте технічний і технологічний супровід, гарантований викуп урожаю чи спільне зберігання та подальшу реалізацію за вигідною ціною. Девіз цього сезону: "Цукрова кукурудза з гарантією!" Звертайтеся за тел.: 0(67) 236 51 51.

Зараз ви читаєте новину «Цукрову кукурудзу купують для заморозки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі