понеділок, 10 квітня 2017 05:45

Біопрепаратами "Санекс" прибирають та очищують усю будівлю

— Перед Великодніми святами всім родичам подарунки зробив. На сайті http://t-klio.dp.ua замовив біопрепарати серії "Санекс", — розповідає львів'янин Максим Покотило, 32 роки.

— Батькам за місто "Санекс" для вигрібних ям та вуличних туалетів привіз. Ним уже рік користуються, — каже. — Раніше з приходом весни впадали в розпач через вигрібну яму. Сніг танув, вода витікала, сусідський город заливала. Тато лаявся, а мама пила заспокійливе. Тепер всі проблеми вирішує "Санекс": і запаху немає, і відходи перероб­люються. Очищену рідину з ями можна відкачувати на траву.

У свекра була інша біда — у воді ­надмірний вміст солі. Жодні біозасоби не допомагали. По два-три рази на місяць викликав асенізаторну машину, бо такі відходи не можна викачувати на газон. Ці проблеми подолав тільки біопродукт "Санекс Ro-Septix". Він діє в середовищі з підвищеним вмістом солей та хімічних речовин.

Завдяки біопрепаратам "Санекс" яма "дихає". Засоби знищують неприємні запахи, очищають дно та стінки ями від мулу. При тому відновлюють роботу дренажної системи. Препарати безпечні для людей і тварин. Не отруюють ґрунт.

— Дружину ж порадував, коли вимив вікна з "Санексом Septix". Адже перед Великоднем у домі все має блищати від чистоти. На цей препарат зробили знижку 15 відсотків. Також потрапив під акцію — отримав від "Санексу" перед святом приємний подарунок.

Зараз ви читаєте новину «Біопрепаратами "Санекс" прибирають та очищують усю будівлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі