вівторок, 16 липня 2024 15:25

Чим підживити помідори у липні, щоб росли солодкими та цукристими

Чим підживити помідори у липні, щоб росли солодкими та цукристими
Вродять великими та солодкими: чим підживити помідори в липні Фото: pinterest

У липні помідори активно ростуть і формують плоди.

Для досягнення високого врожаю рослинам необхідно забезпечити достатню кількість поживних речовин. В цей час помідори потребують особливо багато калію, фосфору та азоту, які сприяють розвитку кореневої системи, покращують смак плодів і підвищують їхню стійкість до хвороб.

Підживлення допомагає помідорам залишатися сильними та здоровими, що знижує ризик захворювань. Особливо корисними є органічні добрива, які не лише живлять рослини, а й покращують структуру ґрунту.

Розповімо, чим підживити помідори, щоб були солодкими та цукристими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидкі та ситні страви з мінімуму продуктів: п'ять варіантів для смачного обіду

В цей період рекомендується використовувати комплексні добрива. Наприклад: діамофоска, нітроамофоска, гумат калію, агрикола. Вони закривають всі базові потреби кущів томатів. Помідори будуть рости цукрові на смак, здорові та будуть активно продовжувати нарощувати нові плоди.

Високі температури можуть стати причиною опіків помідорів і уразити їх хворобами. А огірки можуть стати гіркими, твердими і дрібнішими.

Є саморобне добриво, яке зміцнить рослини, щоб вони вижили у спеку.

Зараз ви читаєте новину «Чим підживити помідори у липні, щоб росли солодкими та цукристими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі