понеділок, 17 червня 2024 17:06

Яке добриво внести під корінь кропу, щоб виріс пухнастим та соковитим

Яке добриво внести під корінь кропу, щоб виріс пухнастим та соковитим
Назвали добриво, завдяки якому кріп виросте красивим, пухнастим та соковитим Фото: pinterest

Пухнастий і соковитий кріп легко виростити навіть у спеку. Головне, знати правильне підживлення.

Але навіть цій культурі потрібне правильне підживлення. Необхідно регулярно вносити правильні добрива.

Основний секрет його вирощування полягає у використанні унікального підживлення - коров'яку. Він відрізняється саме тими корисними властивостями, які допомагають кропу зростати здоровим та смачним.

Щоб приготувати добриво, візьміть гній до води у пропорції 1:10.

Найважливіше в усьому цьому добриві - правильно його розвести. Недостатньо просто залити коров'як водою, потрібно ще й залишити цю суміш на ніч. За цей час всі корисні елементи вивільняться і добриво стане максимально потужним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як найкраще заготовляти кріп на зиму. Три варіанти

На думку фахівців, така рідина є справжнім суперфудом для кропу. На 1 кв. метр грядки з цією зеленню необхідно приблизно 0,5 відра підживлення. Це добриво слід розподілити максимально рівномірно.

Зелень досить швидко в'яне. Однак, її термін зберігання можна значно продовжити. Для цього варто дотримуватись кількох правил.

Варто знати, що зелень залишається свіжою довше в паперових рушниках, скляних банках, пластмасових контейнерах, поліетиленових пакетах.

Зараз ви читаєте новину «Яке добриво внести під корінь кропу, щоб виріс пухнастим та соковитим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі