неділя, 21 серпня 2022 04:00

Мінімум зусиль: які рослини обрати для гарного і "ледачого" саду
5

Якщо ви хочете гарний сад і водночас не витрачати на нього багато часу, варто уважно поставитися до вибору рослин для посадження.

Можна обрати невибагливі екземпляри. Тоді ваш сад матиме привабливий вигляд за мінімум зусиль. Варто придбати рослини, які можуть переносити різні суворі умови, включаючи спеку, вітер, холодну погоду, посуху тощо. Про це кажуть експерти з садівництва з Gardener Know How.

Одними з таких квітів є герані – привабливі й популярні рослини. Вони користуються великим попитом, адже є однією з найживучих рослин. Герані можуть перенести і посуху, навіть якщо ви їх не поливаєте.

Петунії – одні з найяскравіших квітів. Вони бувають різних кольорів, включаючи світло-лимонно-жовтий, лимонно-зелений, рожевий та багато інших. Ці рослини цвістимуть від весни до заморозків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рослинництво "для чайників": як поліпшити якість води підручними засобами

Одними з невибагливих квітів є герані – привабливі й популярні рослини
Фото: pixabay.com
Якщо ви хочете мати вічнозелений сад, який потребує мінімум зусиль, то експерти радять вирощувати Coralbells – "коралові дзвіночки"
Вейгелу люблять садівники: вона має химерний вигляд, що робить її декоративною
Хости легко вирощувати
Петунії – одні з найяскравіших квітів

Хости легко вирощувати. До того ж, вони є надзвичайно міцними рослинами. Ці квіти можуть переносити надмірну спеку та багато інших суворих умов вирощування. Також хости мають унікальний зелений колір.

Якщо ви хочете мати вічнозелений сад, який потребує мінімум зусиль, то експерти радять вирощувати Coralbells – "коралові дзвіночки". Вони є щитом від спеки та холоду для квітів. Ці рослини можуть рости як на сонячних, так і тінистих місцях.

Вейгелу люблять садівники: вона має химерний вигляд, що робить її декоративною. Фахівці з садівництва кажуть, що цю рослину легко вирощувати і доглядати.

Є спосіб, завдяки якому можна підживити квіти, щоб вони продовжували рости. Він підходить як для кімнатних, так і садових рослин.

Часто квіти припиняють рости через неможливість засвоювання мікро- й макроелементів, які є в ґрунті. Тому можна спробувати застосувати звичайний столовий оцет, який є майже на кожній кухні. Саме цю речовину можна назвати справжнім "рятівником" рослин.

Зараз ви читаєте новину «Мінімум зусиль: які рослини обрати для гарного і "ледачого" саду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі