вівторок, 19 вересня 2023 07:27

Спецтема: Війна Росії проти України

З'явилися перші подробиці ранкової атаки на Львів

З'явилися перші подробиці ранкової атаки на Львів
Унаслідок удару дронами по промисловому складі у місті виникла пожежа. Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

Сьогодні вночі Росія атакувала Львів.

Унаслідок однієї з атак ворога по місту вранці 19 вересня почалася пожежа на промисловому складі, повідомив у вівторок мер Львова Андрій Садовий у Telegram.

"З-під завалів дістали двох людей – жінку і чоловіка. Жінка попередньо без травм. Чоловік у важкому стані. Ще раз. Поки відомо лише про одного постраждалого внаслідок атаки. З-під завалів на складі у Львові сьогодні дістали 26-річного хлопця. У нього відкритий перелом кінцівки. Він вже у лікарні і йому надають всю необхідну допомогу", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Shahed прорвалася на захід: у Львові пролунали вибухи, є постраждалі

Рух транспорту по вул. Городоцькій від перехрестя з вул. Патона до кільця в обидві сторони наразі перекрито.

"Тут працює спецтехніка і всі відповідні служби. За можливості оминайте цю ділянку дороги", – додав Садовий.

Російські окупанти в Україні продовжують ігнорувати міжнародне гуманітарне право. Здійснюють обстріли не лише по позиціях українських військ, а й по цивільній інфраструктурі населених пунктів, тероризуючи мирних жителів.

Минулої доби Росія завдала чергового удару по країні крилатими ракетами повітряного базування та ударними БпЛА типу Shahed-136/131. Протиповітряною обороною знищено всі 17 крилатих ракет та 18 із 24 дронів противника.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися перші подробиці ранкової атаки на Львів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі