субота, 05 листопада 2022 03:34

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ продовжують знищувати ворога на півдні: що відбулось за добу

ЗСУ продовжують знищувати ворога на півдні: що відбулось за добу
Оперативне командування "Південь" повідомило про стан справ на передовій. Фото: Діалоги

Росіяни підступно виводили фрегат в море для пуску ракет. Обидві запущені ракети було знищено силами протиповітряної оборони.

Військо окупантів скоротилось на 32 загарбника, чотири зенітних та артилерійських установки, три танки, три автівки та три склади з боєприпасами в Бериславському і Херсонському районах, повідомляє Оперативне командування "Південь".

Протягом дня ворог кілька разів атакував наші позиції штурмовою авіацією і ударним Ка-52. По обіді, спрямував ударний безпілотний апарат типу "Ланцет-3" по українських позиціях в Бериславському районі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни атакували південь України двома ракетами

Березнегуватську громаду Миколаївщини вдовж лінії фронту ворог продовжує тероризувати "Калібрами".

"В акваторії Чорного моря виконують завдання сім кораблів та катерів ворожого недофлоту, які маневрують вздовж південно-західного узбережжя Криму. Носіїв крилатих ракет на чергуванні не зафіксовано. Але загроза застосування ракет, в тому числі з моря – залишається", – йдеться в повідомленні.

На Херсонщині окупанти продовжують підрив та розстріл всіх імовірних для використання плавзасобів, критично погіршуючи екологічну обстановку в регіоні.

Понад 50 підірваних ними суден наразі стікають пальним просто у водойми, в тому числі і вдаряючи по екосистемі.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ продовжують знищувати ворога на півдні: що відбулось за добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі